Historie

1975: Hanne Bagger-Nielsen etablerer i Viby på Sjælland firmaet Bagger-Nielsen som import- og agenturvirksomhed. Virksomheden har siden haft som mål at kunne tilbyde den danske industri de førende produkter på markedet til den rigtige pris. Vi har således i mange år repræsenteret to af pionererne inden for kabelbeskyttelsessystemer, KabelSchlepp kabelkæder og PMA kunststof beskyttelsesslanger.

2001: 1. januar opkøber Hanne Bagger-Nielsen virksomheden Transmitek Danmark, der er specialiseret i mekaniske transmissionsprodukter. Bagger-Nielsen kan, ved at opkøbe Transmitek, tilbyde kunderne en endnu bredere palette af transmissionsprodukter, mekaniske såvel som elektriske.

2001: Bagger-Nielsen / Transmitek flytter til nye lokaler i Ølstykke, der tilgodeser behovet for mere lagerplads og m2 til medarbejderne. Samtidig implementeres og samkøres edb-systemerne.
Det betyder endnu hurtigere og sikker levering.

Vi har i dag en størrelse, en ekspertise og et produktsortiment, der ikke alene gør os suveræne på det danske marked men også interessante for udenlandske virksomheder.

CONTACT​

Bagger-Nielsen ApS

Svalehøjvej 10 

DK – 3650 Ølstykke 

T: +45 7020 7633

F: +45 7020 7603

info@bagger-nielsen.dk

CVR: 28689217

Privatlivs- og persondatapolitik

​SENESTE NYHEDER​

Kabelbeskyttelse til Banen

PMA beskyttelsesslanger er godkendt af Banedanmark

Læs mere...

EN 45545

PMA kabelbeskyttelse er klar til EN 45545

Læs mere...

ONLINE SHOP TIL INSTALLATØRER

Nu er den i luften, vores nye webshop!!! BN-eltek.dk

Læs mere...

Skriv ​dig op til nyhedsbrev

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os på de sociale medier​

facebook   linkedin